Kezdőlap Árak Referenciák Kapcsolat

TŰZVÉDELEM

Biztonság és megelőzés a tűz- munkavédelemben

Tűz- munkavédelmi bázis


Tűzvédelem részletek

A tűz elleni védekezésről, a műszaki mentésről és a tűzoltóságról szóló 1996. évi XXXI. törvény, valamint a hivatásos katasztrófavédelmi szerveknél, az önkormányzati és létesítményi tűzoltóságoknál, az önkéntes tűzoltó egyesületeknél, valamint az ez irányú szakágazatokban foglalkoztatottak szakmai képesítési követelményeiről és szakmai képzéseiről szóló 9/2015. (III. 25.) BM rendelet értelmében a gazdálkodó szervezeteknél a tűzvédelem biztosításáról megfelelő szervezettel, tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személy alkalmazásával, illetve szolgáltatás igénybevételével kell gondoskodni.


Legalább középszintű tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személyt kell foglalkoztatni vagy megbízni amennyiben:


Abban az esetben, ha a gazdálkodó szervezetnél a tűzvédelmi feladatok ellátása szolgáltatás igénybevételével történik, a szolgáltatást végzőnek az adott szolgáltatáshoz a jogszabályban meghatározott képesítéssel kell rendelkeznie.

Amennyiben szeretné, hogy az Ön vállalkozása is megfeleljen a tűzvédelemmel kapcsolatos előírásoknak, vagy csak kérdése van a témával kapcsolatban, keressen meg és készséggel állok rendelkezésére.